Hoe stuur ik een product retour?

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van je thuis adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen gemiddeld €3,50 per poststuk, raadpleeg voor de exacte tarieven en verzendklasse de website van de betreffende vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan thuistestenkopen.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je de volgende stappen doorlopen:

1. De bestelling in een voldoende gefrankeerde enveloppe of doos retour sturen aan:
Onlinelabelskopen.nl
Kantelen 18
5151XV Drunen

2. Print het herroepingsformulier uit en stuur deze ingevuld met met de retourzending.

3. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De producten van Onlinelabelskopen.nl kunnen uitsluitend retour worden gestuurd wanneer ze ongebruikt zijn en nog in de verpakking zitten.